Hvem er Patrick T. Rasmussen

Til hverdag arbejder jeg hos den børsnoteret virksomhed; William Demant Holding, som Director of Digital Marketing. Derudover arbejder jeg også som konsulent i aftentimerne, hvor jeg rådgiver virksomheder i af få mere ud af deres digitale investeringer.

Derfor skal du arbejde sammen med mig

Skaber målbare resultater og vækster for din forretning! Fokus er at skabe ROI til din virksomhed, da jeg lever af kunder der har succes.

Dig og din forretning er i fokus, når du samarbejder med mig – dette betyder at du får en dedikeret konsulent, der sætter sig ind i din virksomhed og forstår den. Vi udarbejder sammen en digital plan, så vi er på samme bølgelængde for planen er.

Hvad tilbyder jeg?

Jeg er ekspert i at skabe vækst for netop din forretning ved hjem at af drive mere trafik til den forretning og optimere det nuværende.

Digital Strategi
100%
Søgemaskine Optimering (SEO)
100%
Pay-per-click (Adwords, Bing Ads, Facebook Ads)
80%
Konverteringsoptimering (CRO)
80%
Affiliate Marketing
80%
Nyhedsbreve
70%

Biografi

Jeg hedder Patrick T. Rasmussen (Patrick Teglstrup Rasmussen), har en AP Degree i Marketing Management med speciale i statistik.

Opvokset i en iværksætter familie – hvor mine forældre ejer og driver Umates og Uniflip til dagligt. Jeg er en købmand og elsker at handle, da jeg var yngre hentede jeg diverse varer hjem fra Kina og solgt dem på nettet via QXL indtil at de begyndte at hæve deres gebyr.

Mit første fuldtidsjob fik jeg hos virksomheden SPAMfighter, som er startet af Henrik Sørensen og Martin Thorborg, der også stiftede Jubii i sin tid. Her sad jeg som Marketing Manager og havde ansvaret for vores markeder rundt om i verdenen. Pludselig fik jeg muligheden for at blive Country Manager for CoolStuff, der sælger alt det du ikke har brug for, nemlig gadgets. Jeg takkede ja til muligheden, da jeg fik chancen for at arbejde i ”udlandet”, Sverige, men samtidig blive boende i Danmark.

Efter noget tid hos CoolStuff, hvor vi virkelig performede begyndte det at gå stærkt, meget stærk, jeg fik et jobtilbud hos Unisport som Head of Online Marketing, det tilbud kunne jeg simpelthen ikke sige nej til, i tiden hos Unisport fik vi bygget en stærk marketingsafdeling op og solgte senere virksomheden til Nordic Capital. Jeg valgte i den forbindelse at søge nye græsgange og jeg er derfor endt hos den børsnoteret virksomhed William Demant Holding, hvor jeg sidder som Director of Digital Marketing.

Arbejder primært med digital markedsføring, som også er min hobby – hvilket betyder at jeg altid er villig til at gå den ekstra meter for at nå mine mål.

  • - Har en AP Degree i Marketing Management med speciale i statistik.
  • - En stærk global digital profil, der brænder for digital markedsføring.
  • - Arbejder med hele marketing paletten på både strategisk niveau, men også hands-on.
  • - Over 10års erfaring med online marketing.
  • - Har et ROI drevet mindset og besat af optimering.
  • - Har en iværksætter gemt i maven.

Skal vi tage din forretning til det næste niveau?

Kontakt mig