Idag benytter alle sig af søgemaskinerne, hvis vi kigger på Danmark, så er det omkring 93%, som benytter søgemaskinen Google.

Søgemaskineoptimering er en langsigtet strategi der i modsætningen til Adwords ikke giver resultater med det samme, det er derfor ekstremt vigtigt at man laver benarbejdet ordenligt før man går i gang. Omkostninger til søgemaskineoptimering er én af de billigste marketingskanaler derude.

Fordele ved SEO

Over tid er søgemaskineoptimering (SEO) normalt billigere end PPC (Adwords, BingAds, Facebook Ads osv.). Når der foretages ændringer, forbliver de effektive i længere tid. Organisk søgemaskine placeringer har større troværdighed, da du ikke er ” betaler for placeringen. Nogle brugere vil aldrig klikke på et betalt resultat, såsom Adwords. Et solidt søgemaskineoptimerings arbejde øger dine placeringer på alle søgemaskiner, såsom Google, Bing, Yahoo og mange flere du måske aldrig har hørt om. Alt SEO arbejde hjælper hele dit website og ikke bare landingssiden, som du optimerer på.

Ulemper ved SEO

Når man arbejde med Søgemaskine optimering så kræver det næsten altid at man laver ændringer på ens nuværende site for at kunne få betydelige resultater på sigt. Du ser ikke resultater med det samme når du arbejder med SEO, det kan tage flere måneder uden at du rent faktisk ser målbare resultater. Start med søgemaskine optimering så tidligt som overhovedet muligt, da der kan være processer i virksomheden der skal ændres. Der er ingen garanti for at du får top 3 placeringer. Googles algoritmer ændres konstant og de kan ændre din placering. Mængden af relevante søgeord kan være begrænset, hvis du har en niche webshop, derudover kan synonymer være svære at målrette. Ingen kender desværre de præcise algoritmer, så på én måde, så er 1. pladsen ude af dine hænder.

 

Tænk søgemaskine optimering i 3 simple dele

Når jeg arbejder med søgemaskineoptimering, så deler jeg det altid ind i 3 kasser, da det giver et meget nemmere overblik og ofte en bedre forståelse.

Teknisk søgemaskineoptimering – Her starter dit SEO arbejde

Kan Google overhovedet læse dit site, er det rigtig sat op, hvad med duplicate content osv.? Der er mange spørgsmål og hvis du ikke har styr på den tekniske del, så har du en udfordring.

Indhold søgemaskineoptimering

Ordet SEO tekster er jeg ikke fan af. Det er noget man talte meget om for flere år siden, men søgemaskinerne er blevet meget klogere og der skal nogle bedre tekster til.

Linkbuilding – interne og eksterne link

Desværre er der alt for mange som kun har fokus på linkbuilding delen og ikke de andre områder, linkbuilding er med garanti effektivt, men sigter du efter en langsigtet strategi, så skal fokus ikke kun være på linkbuilding.

Interne links er de links der går fra én side på dit domæne til en anden side på det samme domæne. De bliver faktisk mest brugt i forbindelse med navigationen, men man ser også links andre steder. At have en god intern link struktur giver brugerne en nemmere måde at navigere rundt på, hjælper med google med at vide havde der er på de forskellige websites og sprede linkjuice på domænet.

Eksterne links er de links der går fra et andet domænet til dit domæne. Har dit site ikke nogen indgående links, så ser Google heller ikke dig som særlig attraktiv. Derfor er det vigtigt at have links og ikke bare hvilket som helst links; kvaliteten skal være høj og kan du få et link fra eb.dk eller et link fra Nike, når du sælger løbesko, så er du langt.

 

Er du klar til at fokuserer på Søgemaskineoptimering, så udfyld formularen nedenfor og lad os tage din virksomhed til et helt nyt niveau.

 

Close Menu