SEO Konsulent?

Søgemaskineoptimering eller hvad man også kalder det SEO er en langsigtet strategi og nok én af de vigtigste marketingskanaler, hvis man skal have succes med den digitale verden og personligt så elsker jeg SEO at kunne se noget vækste organisk er den fedeste følelse.

Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering i over 10 år og hjulpet mange virksomheder med at få succes med søgemaskineoptimering. I dag benytter alle sig af søgemaskinerne, hvis vi kigger på Danmark, så er det omkring 93%, som benytter søgemaskinen Google og omkostninger til søgemaskineoptimering er én af de billigste marketingskanaler derude, hvis du kigger langsigtet. 

Hvordan arbejder jeg?

1. Analyse

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2. Anbefaling

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3. Linkbuilding

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4. Rapportering

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Søgemaskineoptimering (SEO) i 3 dele

Når man arbejder med søgemaskineoptimering, så del det altid ind i 3 kasser, det giver et meget nemmere overblik og ofte en bedre forståelse.

Teknik

Når man taler tekniske søgemaskine, så er det typisk den sværeste disciplin, da det kræver tekniskforståelse

Kan Google overhovedet læse dit site, er det rigtig sat op, hvad med duplicate content osv.? Der er mange spørgsmål og hvis du ikke har styr på den tekniske del, så har du en udfordring.

Indhold

Ordet SEO tekster er jeg ikke fan af. Det er noget man talte meget om for flere år siden, men søgemaskinerne er blevet meget klogere og der skal nogle bedre tekster til.

Indsæt tekst

Linkbuilding

Desværre er der alt for mange, der kun har fokus på linkbuilding delen og ikke de andre områder, linkbuilding er med garanti effektivt, men sigter du efter en langsigtet strategi, så skal fokus ikke kun være på linkbuilding, men heller ikke glemmes.

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering er en langsigtet strategi der i modsætningen til Adwords ikke giver resultater med det samme, det er derfor ekstremt vigtigt at man laver benarbejdet ordenligt før man går i gang.

Fordele ved SEO

Over tid er søgemaskineoptimering (SEO) normalt billigere end PPC (Adwords, BingAds, Facebook Ads osv.). 

Når der foretages ændringer, forbliver de effektive i længere tid. Organisk søgemaskine placeringer har større troværdighed, da du ikke er ” betaler for placeringen. Nogle brugere vil aldrig klikke på et betalt resultat, såsom Adwords. 

Et solidt søgemaskineoptimerings arbejde øger dine placeringer på alle søgemaskiner, såsom Google, Bing, Yahoo og mange flere du måske aldrig har hørt om. Alt SEO arbejde hjælper hele dit website og ikke bare landingssiden, som du optimerer på.

Ulemper ved SEO

Når man arbejde med søgemaskine optimering så kræver det næsten altid at man laver ændringer på ens nuværende site for at kunne få betydelige resultater på sigt. Du ser ikke resultater med det samme når du arbejder med SEO, det kan tage flere måneder uden at du rent faktisk ser målbare resultater. Start med søgemaskine optimering så tidligt som overhovedet muligt, da der kan være processer i virksomheden der skal ændres. 

Der er altså ingen garanti for at du får top 3 placeringer. Googles algoritmer ændres konstant og de kan ændre din placering. Mængden af relevante søgeord kan være begrænset, hvis du har en niche webshop, derudover kan synonymer være svære at målrette. Ingen kender desværre de præcise algoritmer, så på én måde, så er 1. pladsen ude af dine hænder.

Snyder man Google som SEO konsulent?

Mange tror at SEO handler om at snyde Google til at give dig bedre placeringer organisk og man kan betale Google for at placere dit website som nummer ét.

Der er ekstremt mange gode og virkelig dårlige råd om hvordan man snyder sig til en top-3-placering på Google. I gamle dage virkede de, men det fungerede typisk i kort tid – altså på samme niveau som at tisse i bukserne på en iskold dag.

Der er forskellige måder at arbejde med SEO og jeg vil kort komme ind på dem nedenfor.

Indsæt tekst BLACKHAT
Indsæt tekst WHITEHAT

FAQ - Ofte stillet spørgsmål til en SEO konsulent

Hvor længe vil det tage min hjemmeside at rangere på Google?
Det kan tage alt fra 3 til 12 måneder at se dine rangeringer på ende Google’s første side. Dette afhænger af flere faktorer, såsom konkurrence, dit nuværende setup og budget.

Giver du nogen form for garanti?
Personligt undgår jeg garantier, det er en beskidt taktik. Ingen kan garantere en # 1 rangering på Google. Jeg advarer dig om at passe på folk der arbejder med SEO og hævder at garantere placeringer. Det kan man ikke og ingen har et samarbejde med Google om søgemaskine optimering, ingen.

Hvor mange søgeord er inkluderet i din pris?
Èn landingsside kan rangere på over godt 1000 søgeord. Jeg arbejder på timepris når jeg arbejder med SEO, der kan hæve din virksomheds bundlinje

Hvor meget koster dit SEO arbejde?
Det er meget forskelligt hvad det vil koste, det kommer helt an på casen og hvad du har af behov. Jeg skræddersyr alle mine tilbud, så de imødekommer de fleste budgetter og krav, der er ingen størrelse opgave der er for lille eller stor. Jeg vil dog anbefale at du kontakter mig, så kan vi få en snak om dine behov.

Skal vi arbejde sammen?

Er du klar til at fokusere på søgemaskineoptimering eller vil du høre mere, så kontakt mig i dag og lad os tage din virksomhed til et helt nyt niveau.