Foredrag og Kurser - inspiration til jeres marketing

Jeg har gennem årenes forløb holdt mange foredrag og workshops for store forsamlinger, men også helt små. Jeg har stor erfaring med at stå den den store scene; MarketingCamp, Dansk Erhverv, IBC International Business College, Digital Marketing, SMWCPH, TechBBQ og mange flere. Nyder også at stå på den helt lille scene hvor det er mere intimt og der endda måske er den dialog.

 

Alle mine foredrag har ét mål, de skal plante ét frø hos folk, gøre folk nysgerrige og inspireret! 

 

Hvem er det for? Det idélle publikum er folk der arbejder med ledelse, marketing, salg, kundeservice og forretningsudvikling. Det bliver selvfølgelig leveret med højeste energi!

Hvem er mine foredrag og kurser for?

Det idéelle publikum er folk med interesse for den digitale verden, digital strategi og ikke mindst folk der elsker at blive inspireret. Så arbejder du med med ledelse, marketing, salg, kundeservice og forretningsudvikling, så er mine oplæg med garanti noget for dig!

Alle oplæg bliver selvfølgelig leveret med højeste energi, så absolut ingen falder i søvn ellers skal jeg nok personligt vække dem

Mine faste foredrag og workshops

Jeg har en række faste foredrag som jeg har med i tasken og ligenu laver jeg følgende faste foredrag.

Prisen er også simpel – mine faste foredrag koster 12 497 kr plus transport efter statens takst.

Marketingstrategien der bliver ved med at give give.

I dette foredrag kommer jeg ind på den marketing strategi jeg har udarbejdet og eksekveret for regnskabsporgrammet, Dinero, der den dag i dag bliver ved med at give kunder uden at skulle arbejde hårdere. I foredraget kommer vi ind på opbygningen, et indblik i mine fejl og succeser og meget andet.

Content strategien der virker!

Jeg har arbejdet for flere virksomheder og én ting der altid har været i min toolbox, der er content marketing. Jeg har udarbejdet et framework for content marketing der virker, lige meget om du er B2B, B2C, SaaS, e-commerce, konsulen, RFQ eller lignende.

Dette foredrag indeholder også en workshop hvor vi har fokus på din virksomhed og hvordan I arbejder med content marketing.

Kom i det perfekte SEO-flow - Få det nu gjort!

Jeg har arbejdet for flere virksomheder og én ting der altid har været i min toolbox, der er content marketing. Jeg har udarbejdet et framework for content marketing der virker, lige meget om du er B2B, B2C, SaaS, e-commerce, konsulen, RFQ eller lignende.

Dette foredrag indeholder også en workshop hvor vi har fokus på din virksomhed og hvordan I arbejder med content marketing.

Automatiser og skaler din kundeservice

Rigtig mange virksomheder har en stor udfordring med kundeservice, ofte tror virksomheder at det handler om at ansætte flere. Men det passer ikke, med det rette mindset og værktøjer kan kundeservice håndtere flere kunder og samtidig blive gladere. I dette foredrag kommer jeg ind på mulighederne, har eksempler med fra den virkelige verden.

Få flere leads og salg på LinkedIn

Leads kan komme fra marketing, leads kan komme fra netværket, men som sælger undgår du ikke at skulle lave kold canvas. Her LinkedIn nok verdens bedste værktøj til at lave outreach i scale.

I dette foredrag kommer jeg ind på hvordan man præcist gør og kommer med eksempler fra rigtige virksomheder.

Søgemaskineoptimering for begyndere

Er du interesseret i at øge trafikken til din hjemmeside, uanset om den er ny eller allerede etableret? Vore kursus i SEO (søgemaskineoptimering) er designet til at hjælpe dig med netop dette. På kurset deler jeg mine indsigter og ekspertise, hvilket giver dig, der er ny inden for SEO, de nødvendige redskaber til at begynde at optimere din egen hjemmeside

Tilpasset foredrag og workshops

Det kan være at de faste foredrag jeg kører måske ikke passer ind hos dig, derfor tilbyder jeg også at lave tilpasser foredrag til din konference eller virksomhed indenfor digital transformation og marketing.

Foredraget bliver fuldstændig tilpasset og sammensat, så det passer helt perfekt til målgruppen. Prisen for tilpasset foredrag og workshops aftales individuelt. Jeg kan selvfølgelig også hyres til din kommune og/eller netværksgruppe.

Tag fat i mig allerede nu, så sammensætter vi det helt rigtige foredrag for dig og dine gæster.

FAQ - Ofte stillet spørgsmål om mine marketings foredrag og workshops

Hvor længe tager dine foredrag?
Mine foredrag tager typisk omkring 45 minutter

Hvordan kan jeg booke dig som oplægsholder til mit arrangement?
Nederst på siden der er en kontaktformular udfyld den også kontakter jeg dig hurtigt muligt eller ring på +45 2210 4344

Er der tid til spørgsmål?
Selvfølgelig er der tid til spørgsmål, jeg plejer at afsætte 10 minutter til spørgsmål til alle mine fordrag og det er selvfølgelig også mulig at spørge undervejs i mine oplæg – foretrækker faktisk en dialog istedet for en monolog.

Hvilket emner kan du dække i dine foredrag?
Alt indenfor digital transformation, marketing strategi og hvordan man rent faktisk eksekvere.

Book mine foredrag og kurser

Er du klar på at få en spandfuld med inspiration og energi, så klik på knappen herunder og lad os tage en snak om hvordan vi bedst muligt inspirerer dine ansatte eller gæster! Jeg glæder mig!