Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet med digital marketing siden 2004, primært indenfor den digitale verden. En selvstændig enmandshær med et stort netværk. Det betyder altså at du ikke skal tale med forskellige projektledere, der er efter skal kommunikere videre til deres team leder og derefter specialisten; du taler altså med mig, hver gang!

Jeg arbejder som ekstern marketingchef, bestyrelsesmedlem og/eller advisory, hvor jeg hjælper virksomheder med marketing strategi og eksekvering, der sammen sikrer at virksomheden er på vej i den rette retning.

Derudover er jeg også fast tilknyttet taler til flere konferencer og netværksgrupper i både Danmark, men også udlandet.

Væksten tænder mig!

Jeg er vild med at få virksomheder, brand og profiler til at gro og har en iværksætter gemt i maven, som afspejler sig i mit engagement.

Til dagligt arbejder jeg med hele marketingpaletten både strategisk, men også hands-on. Mit mindset er ekstremt ROI orienteret og jeg kan ikke få nok af at optimere – det vigtigste er at mine kunder får valuta for deres penge!

Min primære force er min analytiske og datadrevet tilgang til udfordringer og løsninger, men samtidig også min praktiske erfaring. 

Skills

Min profil er bred og min værktøjskasse er stor, jeg er nok det man ville kalde en ægte schweitzerkniv!

Min viden og erfaring spænder sig fra alle områder indenfor de digitale kanaler og jeg har både arbejdet i meget små virksomheder og i børsnoteret virksomheder – mit hovedfokus er at skabe vækst i forretningen!

Desto bedre jeg kender din forretning, desto bedre resultater kan vi lave sammen!

Forretningsudvikling 100%
Digital Strategi 100%
SEO - Søgemaskineoptimering 90%
PPC - Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads 90%
CRO - Konverteringsoptimering 90%
Affiliate Marketing 90%
Email Marketing / Automation 90%
Content Marketing 90%

Et udvalg af mine Referencer

Derudover er jeg sponsor for flere mindre tiltag og støtter også flere projekter; blandt andet vi støtter indenfor CSR.