Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet med marketing siden 2004. I virksomheder såsom SPAMfighter, CoolStuff, Unisport, Demant og Dinero. I dag sidder jeg som Managing Director hos virksomheden Visma Rating.

Ved siden af min fuldtidsarbejdet arbejder jeg som ekstern konsulent, bestyrelsesmedlem og/eller advisory, hvor jeg hjælper virksomheder med marketing strategi, mindset og eksekvering, der sammen sikrer at virksomheden er på vej i den rette retning.

Væksten tænder mig!

Jeg elsker at få virksomheder, brand og profiler til at gro og har en lille iværksætter gemt i maven, som afspejler sig i mit engagement.

Til dagligt arbejder jeg med hele marketingpaletten både strategisk men også hands-on. Mit mindset er ekstremt ROI orienteret og jeg kan ikke få nok af at optimere – det vigtige er at mine kunder får valuta for deres penge.

Min primære force er min analytiske og datadrevet tilgang til udfordringer, men samtidig også min praktiske erfaring.  

Skills

Min profil er bred og min værktøjskasse er stor. Min viden og erfaring spænder sig fra alle områder indenfor de digitale kanaler og jeg har både arbejdet i meget små virksomheder og i børsnoteret virksomheder – mit hovedfokus er at skabe vækst i forretningen!

Jeg vil lære din forretning bedre at kende og derved sammen skabe resultater!

Digital Strategi 100%
SEO - Søgemaskineoptimering 90%
PPC - Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads 80%
CRO - Konverteringsoptimering 80%
Affiliate Marketing 80%
Email Automation 80%

Et udvalg af mine kunder