Hvem er jeg?

Mit navn er Patrick T. Rasmussen og jeg arbejder til dagligt som Marketingschef hos Dinero Regnskab – Min primære force er indenfor digital marketing, hvor jeg har arbejdet siden 2004. Jeg elsker at få noget til at gro og har en iværksætter gemt i maven.. Jeg har en AP Degree i Marketing Management med speciale i statistik.

Til dagligt arbejder jeg med hele marketingpaletten både strategisk men også hands-on. Mit mindset er ekstremt ROI orienteret og jeg kan ikke få nok af at optimere – det vigtige er at mine kunder får valuta for deres penge.

Min primære force er min analytiske tilgang til udfordringer, men samtidig også min praktiske erfaring. Du kan snuse meget mere til min profil på LinkedIn.

+
års erfaring
+
Forretninger optimeret
+
glade kunder

Skills

Jeg er ikke specialist indenfor et område, min profil er bred og min værktøjskasse er stor. Min viden og erfaringen spænder sig fra alle områder indenfor de digitale kanaler. Mit hovedfokus er at skabe vækst i forretningen – jeg trives med at arbejde med målbare kanaler.

Jeg vil ikke bare være en almindelig konsulent, jeg vil lære din forretning bedre at kende og derved sammen skabe resultater!

Digital Strategi 100%
SEO - Søgemaskineoptimering 90%
PPC - Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads 80%
CRO - Konverteringsoptimering 80%
Affiliate Marketing 80%
Email Automation 80%
Close Menu