Digital konsulent - Strategisk samarbejdspartner

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate . Et harum quidem rerum facilis blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate est et expedita distinctio. Et harum quidem rerum facilis blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate est et expedita distinctio.

Digital Strategi

SEO

PPC

Konvertingsoptimering

Marketing Automation

Social Medier

Content Marketing

E-mail Marketing

Rapportering

Hvordan arbejder jeg? - Gennemsigtig strategisk radgivning

Et af de spørgsmål jeg ofte får er hvordan jeg arbejder, når der skal udarbejdes en digital strategi for en virksomhed. Ofte tager jeg udgangspunkt med ”POEM” (Paid, Owned, Earned Media), da den hjælper i høj grad med at navigere rundt i den digitale verden, sikrer at man kan nemmere komme i gang og skaber øget synergi, da det er vigtigt ikke at se på kanalerne isoleret set, hvilket er én af fordelene ved POEM. Det er dog ikke altid er POEM er den rigtige model, da alle virksomheder er forskellige.

Når jeg udarbejder en digital strategi, så er det efter min mening at finde frem til det rigtige digitale marketings mix, der bedst muligt understøtter virksomhedens forretningsmæssige mål og sikrer at den kommunikation sigter efter, rammer man. Det er vigtigt at man har styr på de forretningsmæssige, brand, brugerbehov, organisations mål samt teknologi og trends.

virksomheder jeg har arbjdet med

Foredrag og kurser

Jeg holder også foredrag, kurser og workshops om digital strategi, både eksternt og interne i organisationer både de helt store og de helt små.

Emnerne har tidligere været indenfor: Digital branding, Digital strategi, Digitale trends, Sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat), Konverteringsoptimering, affiliate marketing, Betalt annoncering (Google Ads, Bing Ads og Facebook Ads), søgemaskineoptimering (SEO) og mange flere.

Hvis du tænker at det kunne være interessant at få mit ud i din virksomhed, så kontakt mig og lad os få en snak om jeg er det rigtige match for din virksomhed.

Close Menu