Digital konsulent - Strategisk samarbejdspartner

Har din, ligesom mange andre virksomheder ikke en klar digital strategi? Den digitale verden er i konstant udvikling, hvilket betyder at der er mange kanaler at bruge sine marketingskroner på, hvilket betyder at risikoen for at du bruger dem forkert, er meget stor.

Jeg hjælper jer med at udarbejde jeres digitale strategi. Jeg laver ikke blot strategien, men jeg hjælper også med implementeringen, så du får mest ud af den.

En digital strategi er ikke en one-size fits all, det er vigtigt at dykke ned i virksomhederne, når den udarbejdes, da alle virksomheder er meget forskellige, derudover ændrer den digitale verden også meget hurtigere end man kender fra andre offline kanaler.

Digital strategi

Udvikling af en omfattende plan for at nå virksomhedens digitale mål gennem målrettet brug af onlinekanaler og værktøjer.

Søgemaskineoptimering 

Søgeordsanalyser, optimering af hjemmesider og indhold for at forbedre synligheden i søgemaskinerne, øge organisk trafik og rangering.

GOOGLE ADS (PPC)

Oprettelse og styring af annoncer på Google-platformen for at øge synlighed, generere kvalificeret trafik og maksimere afkastet på annonceringsinvesteringer.

AFFILIATE marketing

Opsætning af partnerskaber med relevante websites eller influencers for at markedsføre produkter eller tjenester og opnå salg eller leads mod provision.

Email marketing

Oprettelse og udsendelse af målrettede og engagerende emails for at opbygge relationer, øge salg og drive trafik til hjemmesiden gennem effektiv kommunikation og automatisering.

Sociale medier

Oprettelse og styring af betalte annoncer på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og LinkedIn for at nå en målgruppe baseret på demografi, interesser og adfærd. 

CONTENT STRATEGI

Udvikling af en plan for at producere og distribuere relevant og værdifuldt indhold til målgruppen. 

KONVERTERINGSOPTIMERING

Analyse og forbedring af websitets eller landingssiders ydeevne med henblik på at øge konverteringsfrekvensen.

Mobil annoncering

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Gennemsigtig strategisk rådgivning

Et af de spørgsmål jeg ofte får er hvordan jeg arbejder, når der skal udarbejdes en digital strategi for en virksomhed. Ofte tager jeg udgangspunkt med ”POEM” (Paid, Owned, Earned Media), da den hjælper i høj grad med at navigere rundt i den digitale verden, sikrer at man kan nemmere komme i gang og skaber øget synergi, da det er vigtigt ikke at se på kanalerne isoleret set, hvilket er én af fordelene ved POEM. Det er dog ikke altid er POEM er den rigtige model, da alle virksomheder er forskellige.

Når jeg udarbejder en digital strategi, så er det efter min mening at finde frem til det rigtige digitale marketings mix, der bedst muligt understøtter virksomhedens forretningsmæssige mål og sikrer at den kommunikation sigter efter, rammer man. Det er vigtigt at man har styr på de forretningsmæssige, brand, brugerbehov, organisations mål samt teknologi og trends.

Et udvalg af mine kunder

Oplæg og kurser

Jeg holder også foredrag, kurser, 1-1 sparring og workshops om digital strategi, både eksternt og internt i virksomheder både de helt store og de helt små.

Emnerne har tidligere været indenfor: Digital branding, Digital strategi, Digitale trends, Sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat), Konverteringsoptimering, affiliate marketing, Betalt annoncering (Google Ads, Bing Ads og Facebook Ads), søgemaskineoptimering (SEO) og mange flere.

Hvis du tænker at det kunne være interessant at få mit ud i din virksomhed, så kontakt mig og lad os få en snak om jeg er det rigtige match for din virksomhed.