[vc_row type=”full_width_background” bg_image=”1131″ bg_position=”center bottom” parallax_bg=”true” overlay=”true” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.7)”][vc_column][vc_custom_heading text=”Digital Marketing Strategi” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Har din, ligesom mange andre virksomheder ikke en digital strategi? Den digitale verden er i konstant udvikling, hvilket betyder at der er flere kanaler at bruge sine marketingskroner på, hvilket betyder at risikoen for at I bruger dem forkert er stor.” font_container=”tag:p|font_size:25|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:1.5″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg kan hjælpe jer med at udarbejde dine digitale strategi, jeg har gjort det med flere virksomheder, men jeg laver ikke blot strategi, jeg hjælper også gerne med implementeringen, så du får mest ud af den. En digital strategi er ikke en one-size fits all, men det er vigtigt at dykke ned i virksomhederne, når den udarbejdes, da alle virksomheder er meget forskellige, derudover ændrer den digitale verden også meget hurtigere end man kender fra andre kanaler, såsom TV.

Digital strategi bliver også omtalt som; web strategi, online strategi, digital og mange flere – bliv ikke forvirret her, det er det samme i sidste ende.

Hvordan arbejder jeg? – POEM

Et af de spørgsmål jeg ofte får er hvordan jeg arbejder, når der skal udarbejdes en digital strategi for en virksomhed. Ofte tager jeg udgangspunkt med ”POEM” (Paid, Owned, Earned Media), da den hjælper i høj grad med at navigere rundt i den digitale verden, sikrer at man kan nemmere komme i gang og skaber øget synergi, da det er vigtigt ikke at se på kanalerne isoleret set, hvilket er én af fordelene ved POEM. Det er dog ikke altid er POEM er den rigtige model, da alle virksomheder er forskellige.

poem

Når man udarbejder en digital strategi, så er det efter min mening at finde frem til det rigtige digitale marketings mix, der bedst muligt understøtter virksomhedens forretningsmæssige mål og sikrer at den kommunikation sigter efter, rammer man. Det er vigtigt at man har styr på de forretningsmæssige, brand, brugerbehov, organisations mål samt teknologi og trends.

Til dagligt arbejder jeg med mange forskellige virksomheder både store og små, hvor der bliver arbejdet med alle kanaler der inden for den digitale verden og jeg ser gentegnende gange at ”Paid Media” er det område, hvor der bliver lagt flest meste i, men er det mon det rette?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][textbar title=”Skal vi lave din digitale strategi sammen? Kontakt mig allerede idag!” style=”style_2″ button_title=”Kontakt mig nu” button_link=”/kontakt” icon=”linecon-icon-mail”][/vc_column][/vc_row]