Wolt rabatkode

Når du bestiller mad udefra, ved du, at det til tider kan blive en dyr fornøjelse. Wolt er en finsk virksomhed og madudbringningstjeneste, der opstartede i år 2014, og som siden har udbredt sig til flere andre steder i Norden. I dag findes der afdelinger af den populære madudbringningstjeneste i både Aarhus, Odense, Aalborg og Lyngby-Gentofte.

Virksomheden har til formål at give dig det bedste og bredeste udvalg af restauranter, og på nettet tilbydes Wolt rabatkoder, som du kan gøre brug af, så du kan få lækre og velsmagende retter til gode priser.

 

Få op til 50 kr brug rabatkoden: IGANGMEDWOLT

 

Hvad er Wolt.dk?

Wolt.dk er en hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til aftensmaden eller frokosten. Virksomheden håndplukker de bedste restauranter, så du kan finde frem til de bedste udbydere, og via Wolt appen kan du følge din mad, fra den bliver bestilt og afhentet på restauranten, til den ankommer hjem til dig.

Siden virksomheden blev etableret i Danmark i 2017, har flere og flere danske kunder nydt godt af den frihed og fleksibilitet, som madleveringskonceptet dækker over.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du benytter dig af Wolt.dk:

  • Nem og enkel bestilling af mad online
  • Der findes forskellige Wolt rabatkoder, men rabatkoden “IGANGMEDWOLT
  • Du kan følge din mad fra din valgte restaurant til, at den ankommer til din bopæl
  • Du finder det bedste udvalg af restauranter
 • Du kan forudbestille din mad samme dag, som den skal leveres til dig
 • Du kan både få maden leveret eller gøre brug af take-away
 • Du kan vælge imellem forskellige madkategorier og typer af restauranter

Afhængigt af hvilken restaurant du vælger, vil der være forskellige priser på leveringen. På Wolt.dk kan du se taksterne for, hvad det vil koste at få din mad leveret. Prisen bliver fastsat efter distance fra restauranten til dit ønskede leveringssted.

Lige nu kan du finde Wolt i følgende byer:

København, Lyngby-Gentofte, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Randers, Roskilde og Vejle. Wolt udvider dog hele tiden, så hold konstant øje med om de snart kommer til din by.

Hvordan gør jeg brug af min Wolt rabat?

For at kunne gøre brug af én af Wolt rabatkoderne, skal du downloade Wolt appen. Den findes til både Android og iPhone. Via denne app kan du gå på opdagelse iblandt de mange restauranter og caféer og vælge dén madkategori, som passer til dine ønsker.

Du gør brug af din rabatkode på følgende måde:

 1. Download appen
 2. Opret dig som bruger med angivelse af ønsket leveringsadressen
 3. Indtast din Wolt rabatkode (IGANGMEDWOLT) under ”promokode”
 4. Gennemfør bestilling ved brug af Mobilpay funktion
 5. Bestil din mad og rabatten vil automatisk blive trukket fra din næste bestilling
 6. Du kan følge din ordre fra restaurant til leveringssted på din ønskede adresse

I brugeroprettelsen skal du minimum vælge én leveringsadresse. Det kan være din bopæl eller adressen på din arbejdsplads.

Der findes forskellige rabatkoder, du kan gøre brug af. Som udgangspunkt ligger rabatten på 50 DKK. Da den populære udbringningstjeneste startede op i Danmark, var rabatten på 100 DKK. I takt med Wolts popularitet er rabatten nu op til 50 DKK.

Det smarte ved appen er, at den synkroniseres med din Mobilepay konto. Dermed kan du nemt og problemfrit betale for din ordre.

Med din Wolt promokode får du komplet frihed til selv at vælge restaurant eller café. Fra tid til anden laves der kampagner, hvor du kan opnå højere rabatter på din første bestilling.

Hvorfor vælge Wolt som madudbringningstjeneste?

Der findes forskellige tjenester, du kan benytte dig af, når frokosten eller aftensmaden skal være nem, velsmagende og leveres udefra. Én af de største årsager til, at Wolt.dk er blevet populær i Danmark er, at tjenesten giver dig mulighed for at vælge imellem en række forskellige typer af restauranter.

Det kan f.eks. være, at du ønsker at bestille vegetarisk eller vegansk mad, eller at din mad skal være glutenfri. Wolt.dk har gjort det nemt for dig, så du effektivt og enkelt kan finde frem til de restauranter, som matcher dine ønsker og smagsløg.

Wolt.dk har samarbejde med forskellige typer af restauranter herunder MacDonalds. Du kan finde caféer, restauranter, grillbarer og pizzarier.

Hvordan finder jeg min Wolt rabatkode?

Alle og enhver kan gøre brug af en Wolt rabatkode. Rabatten (eller ”credits” som det kaldes) er en ordning, der er baseret på netværk. Det vil sige, at er du med til at hverve nye kunder, som bestiller mad hos Wolt.dk, får både du og den nye kunde ”credits” i form af økonomisk rabat.

Du behøver ikke have en person i dit primære netværk, som allerede bruger appen for at kunne få adgang til en rabatkode. Du kan finde forskellige websteder på nettet, som tilbyder de populære promokoder.

Når du bestiller din mad, vil den blive leveret indenfor 10-15 minutter efter, at den er hentet hos din restaurant. Maden bliver leveret med bud, som enten benytter sig af cykel, scooter eller bil.

Her er en rabatkode, der giver 50DKK credits: IGANGMEDWOLT

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Frands

  Åh hvor fedt! Mange tak for koden
  !

 2. Linette

  Tak for koden ! Den virkede, fik 50kr 💪🏼

 3. Irene

  Ej hvor godt! Jeg har aldrig prøvet Wolt før, men det skal da prøves!

 4. Pinoy

  Jeg fik kun 45 kr. men bedre end ingenting

 5. Anders E.

  Stor succes! 50kr gik ind på min konto med din rabatkode! TAK!

Skriv et svar