Fuld bevægelighed i byen med et Wind løbehjul

Er du træt af lange køer i trafikken og passager, som er umulige at komme igennem i bil? Så brug rabatkoden Y9YFJZJ og få op til 5 gratis ture!

Og har du ikke lyst til at købe en cykel med det vedligeholdelsesomfang, som følger med, så er Wind løbehjulet den perfekte transportløsning for dig.

Når du lejer det, kan du få fleksibel og ubesværet adgang til alle dele af storbyen, og du slipper samtidig for at bruge penge på løbende vedligehold og reparationer. Det kan blive den inspirerende måde at se storbyen på og kan blive transportmidlet til ture og udflugter i byen.

Du sparer betydningsfuld tid, som du i stedet kan bruge på sjovere aktiviteter end at holde i kø.

Hvem er Wind?

Wind Mobility er en virksomhed, som specialiserer sig i at udvikle og levere funktionelle og moderne transportmidler til brug i bymæssige områder. Kvalitet, mobilitet og sikkerhed er virksomhedens kerneværdier, og som kendetegner deres produkter i form af el løbehjul. Foruden det bærende fokus på at øge din bevægelighed mest effektivt og sikkert, påtager Wind Mobility sig et stort, miljømæssigt ansvar. Deres økovenlige produkter hjælper med til at gøre byer til mindre forurenede områder til glæde og gavn for os både her og nu og i fremtiden.

Wind Mobility tilbyder moderne transportløsninger, når det kommer til at opnå fuld bevægelighed i trafikken i storbyer som København.

De har udviklet en app, som gør det muligt for enhver at få glæde af et Wind løbehjul på lejebasis.

Der er flere udbydere på markedet af moderne transportmidler, som gør det nemt for enhver at kunne transportere sig rundt. Her adskiller Wind sig ved at være iblandt de nyeste udbydere, som skaber konkurrence med deres visioner om både sikkerhed, mobilitet og miljøvenlige tiltag.

Du kan opleve Wind løbehjulene i København.

Hvad er fordelene ved at leje et Wind løbehjul?

Hvis du står overfor at skulle på tur eller foretage dig et ærinde i en storby som København, kan det være både upraktisk og tidskrævende at skulle forholde sig til den offentlige transport. Selv på cykel kan du i storbyer komme til at bruge ligeså meget tid i trafikken, som hvis du kørte bil.

I denne forbindelse er det ideelt for dig at kunne bruge et el løbehjul, som giver dig maksimal bevægelsesfrihed i trafikken. På dén måde får du nem og ubesværet adgang til alle kroge af byen.

Det kan dog være en stor omkostning at skulle til at anskaffe sig et funktionelt transportmiddel, når der kun er brug for det fra tid til anden.

Her kommer de mange fordele ved at kunne leje et Wind løbehjul. Med det kan du spare tid i trafikken, og du kan spare penge ved at benytte dig af et fleksibelt og miljøvenligt transportmiddel. På lejebasis skal du ikke bekymre dig om plads til opbevaring eller udgifter til vedligehold. Du skal blot udnytte muligheder med det smarte el løbehjul.

Der er både praktiske, økonomiske og tidsmæssige fordele at hente ved at benytte dig af muligheden for at leje et Wind løbehjul.

  • Du undgår at skulle investere i dit eget transportmiddel
  • Du sparer tid på at få ubesværet og nem adgang i trafikken
  • Du kan nå frem til en hvilken som helst destination i storbyen
  • Du skal blot bruge en rabatkode (Y9YFJZJ) for at få adgang til din fleksible transportløsning
  • Du medvirker til at gøre storbyen til et mindre forurenet sted

Det er muligt for alle og enhver at benytte sig af muligheden for at leje de moderne og smarte el Wind løbehjul fra Wind Mobility.

Alt det kræver for både at søge, finde og låse et af Wind løbehjulene op er en mobiltelefon.

Så nemt bruger du din Wind rabatkode – Brug rabatkoden: Y9YFJZJ

Wind Mobility har udviklet en app, som du skal hente ned til din mobil for at få adgang til at gøre brug af din rabatkode Y9YFJZJ.

Tilmeldingen foregår nemt og enkelt:

  1. Hent Wind appen ned til din mobil
  2. Opret en bruger og gør brug af din Wind rabatkode (Y9YFJZJ)
  3. Find dit nærmeste el løbehjul ved hjælp af det interaktive kort
  4. Brug din mobil til at låse løbehjulet op med

Din mobil og Wind appen vil hjælpe dig med at komme godt i gang med at bruge løbehjulet. Du kan blandt andet via appen få oplyst, hvor langt der måtte være til dit nærmeste løbehjul, ligesom du kan få oplyst, hvor meget batteri, som er tilbage på det.

Dette skal du vide om regler for brug af el løbehjul

Selvom det er både nemt og simpelt at komme til at få fuld bevægelsesfrihed i trafikken med dit el løbehjul, gælder der regler for brugen af det, som du skal kende til på forhånd.

Først og fremmest skal du bruge din Wind app til at finde ud af, hvor langt du må køre i byzonen, når du befinder dig i København.

Når du færdes i trafikken på dit el løbehjul fra Wind, skal du køre på det ud fra samme færdselsregler, som gælder for cykler. Det betyder, at du skal køre på cykelstien med dit løbehjul eller langs fortovskanten. Derudover skal du altid skal passe godt på og tage hensyn til andre svage trafikanter såsom fodgængere og cyklister.

Når du er færdig med at bruge dit Wind løbehjul, er det vigtigt, at du sørger for at stille det ved et cykelstativ eller P-plads, som er anvist i din Wind app. På den måde sørger du for, at andre kan få glæde af løbehjulet, når du er færdig med at bruge det. Og du sørger for at passe godt på transportmidlet, så du har mulighed for at benytte dig af det, næste gang du ønsker at bevæge dig med et afslappende og fleksibelt transportmiddel i trafikken.

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Skriv et svar