Voi scooter rabatkode

Har du set alle de Voi scooterne i Københavns gader, de er fede ikke? Jeg er ret vild konceptet, mindst ligeså vild var jeg med Über da det var i Danmark, men desværre blev lukket ned relativt hurtigt igen.

Jeg har fået muligheden for at give dig på til 30 credits, så du kan prøve et Voi løbehjul, så vil du have gratis credits, op til 30 credits, så har jeg en rabatkode eller kuponkode, som nogle kalder den.

Sådan får du en rabatkode til VOI

Det er faktisk ikke så svært at få fat i en rabatkode, det eneste du skal gøre, er at følge det her link inden du har oprettet en bruger også er du faktisk kørende:

https://link.voiapp.io/7QhzNtWLCU  

Hvis du ikke følger linket, så er rabakoden der kan give dig op til 30 credits: 7QhzNtWLCU

Derefter skal du bare følge processen, det er nemt og helt genialt!

Rabatkoden gælder kun for nye brugere at Voi, så hvis du allerede har en bruger – har dog hørt at man kan oprette en ny bruger med en ny email også få den til at virke 😉

Hvem er Voi

Voi er startet af nogle innovative svenskere, der har fået over 50 millioner dollars til deres lille projekt – det er sq egentlig ret imponerende!

De startede tilbage i august 2018 og har fået mere en 120 000 brugere på deres platform på ekstrem kort tid. De er lige kommet til Danmark og det er mega fedt!

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing Guy – CMO @ Dinero Regnskab ApS - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Leave a Reply

Close Menu