Voi scooter rabatkode

Er du bosat et sted i København, Arhus, Vejle eller Odense, kan du næsten ikke have undgået at se de mange løbehjul, der for tiden fræser gennem gadebilledet. De nye løbehjul er lanceret af Voi, og er eldrevne køretøjer, der skal gøre det både let og sjovt for dig at komme fra A til B på nul komma fem.

Brug af løbehjulene er ikke dyre, men heller ikke gratis. Heldigvis har du her mulighed for at få en rabatkode, du kan benytte, næste gang du skal ud og køre på et Voi løbehjul. Og netop sådan en rabatkode op til 50 credits får du lige her på siden, så du let og hurtigt kan køre rundt på de fede el løbehjul.

Sådan kommer du i gang med Voi (brug rabatkoden: 3ivsHgEkV7) få op til 50 credits

Det er ganske nemt at komme i gang med at benytte de eldrevne Voi scootere. Der er blot et par få steps, du skal igennem, før du for alvor kan komme i gang:

 • Download Voi Scooter App’en til din telefon (https://link.voiapp.io/3ivsHgEkV7)
 • Registrer dit betalingskort
 • Find en Voi i nærheden af, hvor du befinder dig
 • Tryk klar til at køre, når du har fundet det nærmeste løbehjul
 • Scan QR koden på løbehjulet

Betalingen til selve kørslen på løbehjulet foregår over App’en. Du behøver derfor ikke hive hverken kort eller MobilePay frem hver gang for at betale. Løbehjulet registrerer selv, hvor længe du benytter det, så prisen på den måde afregnes – let og bekvemt.

Når først du har fået løbehjulet i gang, er det forholdsvist nemt at styre rundt på. Her skal du blot sætte det i gang med et enkelt fraspark, og så triller det ellers helt af sig selv. Løbehjulet er både nemt at styre og bremse med, så du kan køre sikkert i trafikken.

Få en Voi rabatkode (https://link.voiapp.io/3ivsHgEkV7)

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med Voi løbehjul, men endnu ikke ved, om det er noget for dig, kan du prøve den første gang til en billigere pris. Med min rabatkode, kan du spare penge på den første tur, du tager på løbehjulet.

Du kan bruge denne rabatkode: 3ivsHgEkV7, så får du op til 50 credits!

Dog er det vigtigt at bemærke, koden kun kan benyttes, hvis det er første gang, du kaster dig over en køretur på løbehjulene.

Det er ganske simpelt for dig at benytte rabatkoden, når du opretter dig som bruger hos Voi:

 • Download App’en på din telefon. (Det er både muligt at downloade den til iPhones og Android-telefoner)
 • Opret en bruger i App’en ved at angive din mailadresse. Når det er gjort, vil du blive guidet gennem, hvordan du befærder dig, når du benytter løbehjulet
 • Du vil blive bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger. Først herefter kan du komme rigtigt i gang med at benytte App’en og dermed løbehjulet
 • Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, kan du under ”Free rides” benytte følgende kode for at opnå din rabat ved din første køretur.

Hvem er Voi?

Voi er kommet på markedet med det formål at være en miljøvenlig transportmulighed, til dig der hurtigt vil frem i det trafikerede bybillede. Hvis man ikke er i besiddelse af en cykel eller man midt i morgenstressen opdager, den er punkteret, er de eldrevne løbehjul f.eks. et godt alternativ.

Dette er også gældende for dig, der normalt er vant til at nuppe bussen eller bilen på arbejde. Med løbehjulene kan du hurtigt komme frem, uden du skal sidde i kø i morgentrafikken, som du ofte vil komme til midt inde i storbyerne med både bus og bil. Voi er samtidig den miljøvenlige løsning, hvor du slipper for at brænde benzin af med en enkelt person i en stor bil, men ganske enkelt kan transportere dig selv hurtigt frem på et transportmiddel der er drevet af el udelukkende.

Find et Voi løbehjul i København, Arhus, Vejle eller Odense

I København, Arhus, Vejle eller Odense er der placeret et hav af løbehjul rundt omkring i gadebilledet. Der er dermed stort set altid et løbehjul at finde i nærheden af dig. Løbehjulene kan placeres hvor som helst i København, Arhus, Vejle eller Odense, når man er færdig med at benytte dem, og man behøver derfor ikke gå til bestemte steder eller stativer, for hurtigt at få fingrene i et løbehjul.

Ved at benytte App’en, har du altid overblik over, hvor du kan finde den nærmeste Voi scooter. Dette er især smart, hvis I er flere, der skal benytte løbehjul, så I kan undersøge, om der findes flere af dem i nærheden af hinanden ellers findes der også Tier og Lime.

Gældende regler, når man benytter Voi scootere

Voi er en scooter, der kan få forholdsvis høj fart på, og der er derfor nogle regler, der er vigtige at overholde, når de benyttes i trafikken, så man hverken er til fare for sig selv eller andre.

 • Aldersgrænsen er 18 år. Dette skyldes, at trafiksikkerheden skal være i top
 • Der må kun være én person på løbehjulet ad gangen – så ingen tætte kæresteture i denne omgang
 • De må kun benyttes på cykelstien eller i vejkanten, hvis ikke der er cykelsti. Det er altså ikke lovligt at benytte dem på fortove
 • Det anbefales på det kraftigste, at man benytter hjelm, når man bruger scooterne. Dette for egen sikkerheds skyld, da de kan komme højt op i fart

Rabatkoden gælder kun for nye brugere at Voi, så hvis du allerede har en bruger – har dog hørt at man kan oprette en ny bruger med en ny email også få den til at virke 😉

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Jens

  Perfekt rabatkode! Jeg fik hele 20 VOI credits jeg kunne bruge til løbehjulene, kan klart anbefale den her VOI rabatkode

Skriv et svar