UnoEuro – det var sq ekstremt nemt!

Jeg har gennem længere tid været på udkig efter en ny, brugervenlig og stabil udbyder til min blog osv. – jeg har altid haft One.com, som jeg har været fint tilfreds med. Dog syns jeg at der var nogle ting der haltede, når vi kigger på eksempelvis brugervenligeheden, oppetiden også ville jeg samtidig gerne prøve en ny udbyder.

Derfor besluttede jeg mig for at lade efter en anden udbyder og gik derfor på jagt efter en der opfyldte alle mine “høje” krav. Jeg fik anbefalet UnoEuro og jeg må sige at jeg har ikke oplevet noget så nørdet, så brugervenligt. (Domæner og serverhosting, må jeg indrømme at det er sq lidt nørdet 🙂 ). Fra jeg har købt domænet til jeg har oprettet denne blog gik der maks 10 minutter!UnoEuro

Unoeuro skal også have highfive for deres support form. Når man er igang med at skrive sit spørgsmål, så går den ind realtime og søger efter et svar før man kan sende dem en mail. Det endte faktisk med at jeg fik svar på mit spørgsmål og jeg ikke havde brug for at sende dem en mail, hvilket er perfekt!

Derfor vil jeg gerne dedikere dette indlæg til UnoEuro, som indtil videre har været en fantastisk oplevelse!

Hvis I bruger dette link, så får I 3 måneder ekstra på det bestilte produkt: http://www.unoeuro.com/?coupon=D3MBTY

 

Hvilken udbyder vil i anbefale? Har i erfaringer med UnoEuro?

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Skriv et svar