Topliste og nye produkter er et must!

Når jeg surfer rundt på forskellige webshops, så leder jeg ofte efter de meste populære eller nyeste produkter, egentlig fordi jeg er doven og ikke gider sidde og scrollen igennem bunkevis af produkter – jeg vil se det bedste og nyeste først!

Jeg kom pludselig i tanke om at det havde vi jo ikke hos CoolStuff, det har vi faktisk aldrig haft – derfor gik jeg i gang med at udarbejde 2 simple sider, hvor vi listede de meste populære produkter og nyeste produkter og smed dem online.

2013-05-13_14-43-05[1]

Efter siderne har været online nu i små 14 dage, så er det blevet 2 af de meste besøgte sider overhovedet, samt de sider som konvertere bedst og har den største værdi pr. besøgende hos CoolStuff! “Great succes!”

Mit lille tip: Har du en webshop og har du ikke de 2 sider, hvor de lister de nyeste produkter, samt bedst sælgende, så få dem lavet! De har fin effekt!

Det kan godt være at du sidder og tænker at det er “normalt” at man har sådanne sider, men så vil jeg bare give dig en virtuel highfive 😉 – Jeg ved at der er mange webshops som ikke har toplister eller sider med de nyeste produkter!

(En anden lille bonus-info, som vi også har fået implementeret i vores menu er vores udsalgsside, hvor vi lister alle produkter der er sat ned. Danskerne elsker ordene “rabat”, “udsalg” osv., ALT hvor de kan spare penge. Siden har en fantastiske høj  værdi pr. besøgende også selvom det er produkter som er blevet sat voldsomt ned – så måske skulle du også overveje sådan en side)

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Nikolaj Astrup Madsen

  Super spændende!

  Mener der var et menupunkt før som hed alle produkter, korrekt? Er de nye sider målbart bedre end den var?

  Jeg kan personligt godt lide en side med alle produkter, som man kan scrolle igennem et helt udvalg, og i de cases jeg har set har det været den side som flest var forbi inden de købte (bortset fra forsiden).

  1. Patrick T. Rasmussen

   Det er helt korrekt og faktisk skulle den side ikke ha’ været fjernet, men da vi har haft kørt noget “mors dag” promo, var det vores “Se alt” side der trak det laveste lod, så der blev plads til “Mors dag”.

   Men se alt er self tilbage i menuen nu 😉

 2. Lene Nehlsen

  Tak for den lige opkvikker! Jeg har længe overvejet det på duftverket.dk Der er endda widgets til formålet, så det er nemt. Jeg har bare så meget andet i sidebaren, så har udskudt det lidt. Men NU skal det være da! Mht. rabatter og tilbud er det ikke noget jeg gør mig så meget i.. Vil helst holde siden “pæn og enkel” (dog er siden stadig ret off mht. farver mm.) og ikke plastre til med gule tilbudsskilte der skriger i øjnene. Skal have fundet den gyldne mellemvej.. Any tips for that?

Skriv et svar