Tesla rabatkode og henvisningsprogram

Tesla er blevet en populær elbil på de danske veje, der ikke kun imponerer med sit flotte, stilrene design. Med sin imponerende ydeevne og miljøvenlige performance, er der udkig til utallige timers køreglæde.

De første modeller begyndte at indtage Danmark for cirka 10 år siden, og i dag vælger flere og flere bilejere at skifte deres gamle bil ud med en Tesla.

Der kan både være økonomiske, design- og komfortmæssige grunde til at investere i en Tesla, næste gang du overvejer ny bil.

I denne forbindelse vil det få stor betydning for din økonomi, at du kender til Tesla rabatkoderne, der kan være medvirkende til, at du sparer penge på dine opladninger.

Se herunder, hvordan du gør brug af deres henvisningsprogram eller benyt dig af min Tesla rabatkode, hvis du ønsker rabat på op til 2500 km opladning.

 

Brug rabatkoden og få op til 2500 km supercharging gratis: https://www.tesla.com/da_DK/referral/patrick32459

 

Hvad er en Tesla rabatkode?

Tesla er kendt for ikke at gå på kompromis med udstyr, funktioner og kvalitet, og dette afspejles i salgsprisen. Hvor der hos almindelige bilforhandlere kan opnås rabat på ens ny bil ved forhandling, er dette ikke muligt hos en Tesla forhandler. Til gengæld kan du spare penge på din nye bil ved brug af en rabatkode, som giver dig mulighed for at få op til 2500km gratis opladninger på Teslas Superchargers.

Rabatkoden er en del af Teslas henvisningsprogram, som giver dig en række fordele som bilejer af en Tesla model:

 • Du kan optjene point og få rabat på køb af nyt udstyr
 • Du bidrager til at minimere forbruget af fossile brændstoffer
 • Du kan få gratis opladninger, op til hvad der svarer til 2500km
 • Det er nemt at tilmelde sig henvisningsprogrammet
 • Du sparer penge og minimerer dine transportomkostninger
 • Du får mulighed for at vinde Tesla Model Y eller en Cybertruck

Det kan få stor betydning for din økonomi, at du ikke skal forholde dig til udgifter i forbindelse med transport i det første lange stykke tid efter, at du har anskaffet den luksuriøse og udholdende bil.

Henvisningsprogrammet er simpelt at gøre brug af, og det fungerer ved hjælp af en app.

Det er Teslabilejere, som via producenten stiller Tesla rabatkoderne til rådighed.

Henvisningsprogrammet har betydning for både nuværende Teslaejere og kommende ejere.

Sådan fungerer Teslas referral program for dig som bilkøber

Når du vil anskaffe en Tesla, kan du meget oplagt benytte dig af min rabatkode, som er; RABATKODE.

Disse rabatkoder stilles til rådighed af ejere, som mig, der i forbindelse med køb af en Tesla, har gjort det muligt for kommende ejere, som dig, at opnå rabat på køb af bil. Rabatkoden fungerer som et link.

Tesla henvisningsprogrammet foregår således:

 1. Brug rabatkoden; https://www.tesla.com/da_DK/referral/patrick32459
 2. Tryk på linket til min rabatkode
 3. Du bliver herefter henvist til Teslas hjemmeside
 4. Vælg mellem en af de anviste bilmodeller og få adgang til gratis opladninger

Når du klikker på linket, som du finder på websiden, vil du blive henvist til Teslas egen hjemmeside, hvor du kan vælge mellem de forskellige Tesla modeller, som giver adgang til de gratis opladninger på bilproducentens egne Superchargers.

Den anerkendte bilproducent har tilbudt forskellige henvisningsprogrammer igennem de seneste 3 år, og det er derfor vigtigt, at du som kommende bilejer sikrer dig, at det link du benytter dig af, er en del af det nyeste referral program.

Tesla rabatkode

Hvilken Tesla rabatkode skal jeg vælge?

I princippet kan alle benytte sig af de rabatkoder, som stilles til rådighed på nettet af private bilejere eller autoforhandlere. Når du klikker på henvisningslinket, kan du se, hvor mange henvisninger der allerede er foretaget med den pågældende rabatkode, og du kan se, hvor meget den pågældende bilejer har hjulpet med til at spare i forhold til CO2 udledning og reduceret benzinforbrug.

Oprindeligt blev henvisningsprogrammet skabt til venner og bekendte til en Teslaejer. I dag kan du benytte dig af mit eller andres henvisningslinks.

Dermed kan du blive Teslaejer, få rabat på opladningen, og være med til at skåne vores miljø, selvom du ikke har en person i din nære omgangskreds, som er indehaver af den eftertragtede bilmodel.

Brug rabatkoden og få op til 2500 km supercharging gratis: https://www.tesla.com/da_DK/referral/patrick32459

Hvilken bilmodel kan jeg købe ved brug af Tesla rabatkoden?

Den helt store fordel ved rabatkoden er, at den dækker over samtlige af Teslas modeller. Det vil sige både nye og ældre modeller såsom Model X, S og 3.

Er du selv ejer af en af de driftssikre biler, du skal nærmest aldrig på værksted, kan du opnå fordele ved at tilbyde dine venner og bekendte en rabatkode. Des flere henvisninger du laver, des flere fordele kan du opnå. Du kan f.eks. få adgang til økonomiske tilskud til køb af nyt tilbehør til din Tesla, når du har mere end 3 henvisninger med din rabatkodeordning.

Med en Tesla rabatkode kan du blive sikkert kørende i trafikken med én af de mest roste elbiler på både det danske og internationale marked. Uanset om du allerede er ejer, eller om du er kommende ejer, kan du opnå økonomiske rabatter ved brug af det betydningsfulde henvisningsprogram.

Brug rabatkoden og få op til 2500 km supercharging gratis: https://www.tesla.com/da_DK/referral/patrick32459

Hvis du ikke vil købe bilen kontant, så er det også muligt at lease en Tesla gennem et leasingselskab og måske er det endda også en god idé at få solceller på taget.

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Rie Andersen

  Takker for koden 🙏🏼 Har lige fået 2500km 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

 2. Morten

  Så er der bestil Tesla Model X, fik lige 2500 kilometer med i købet selvom der kun stod 1500 kilometer da jeg skrev mig op.

 3. Umut

  Mange tak! Så er der bestilt en sprit ny Model S, med levering til september!

 4. Jonas

  Mega mange gange tak!

  Har bestemt en Model 3 med anhængertræk og har også fået 2500 km selvom der stod 1500 km.

  Glæder mig så meget!

 5. Frands

  Så har jeg bestilt en faceliftet model S til mig, dog ikke en plaid udgave, det må blive næste gang 😀

 6. Jacob

  Hvad hvis jeg køber igennem forhandler?

  1. Patrick T. Rasmussen

   så er det en brugt bil også kan du ikke bruge rabatkoden, desværre 🙁

Skriv et svar