Søg på flere websites på én gang

Jeg sidder pt. og hygger mig med en konkurrent analyse, hvor jeg har brug for at lave en masse simple søgninger på 4 forskellige websites, det er der garanteret også andre som har brug for, så jeg vil lige dele et lille trick til hvordan du kan bruge Google til at søge på flere websites på én gang.

Det er ret simpelt faktisk og det vil med garanti spare dig rigtig meget tid, hvis du skal lave den samme søgning på flere website. Samtidig kan det også bruges, hvis websitet ikke har nogen søgefunktion eller den er rigtig dårlig.

Besøg Google og indtast følgende i søgefeltet: “nøgleord site:website.dk OR site:website2.dk OR site:website3.dk“, så går Google ind og søger på de sites som du har indtastet!

Mange vil garanteret sige, det vidste jeg da i forvejen, men har mødt alt for mange som ikke kender til det her tip, så tænkte jeg lige ville dele det her.

 

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Tonny Andersen

    Super sejt trick – det bliver meget nyttigt, tak!

Skriv et svar