Sælg dig selv bedre – et opråb til bloggere!

Vi elsker vores bloggere, vi har et godt samarbejde med dem, de er glade, vi er galde, de får gratis produkter og vi får omtale, links etc. etc. etc.blog-1-269x269

Men der er en ting som er begyndt at gå mig en smule på, det er når bloggerne ikke er gode til at sælge sig selv, vi får utrolig mange mails hver dag fra bloggere som gerne vil samarbejde med os, men største delen af alle bloggere linker ikke til deres blog, fortæller ikke hurtigt om dem selv, skriver ikke hvor lang tid de har blogget, altså informationer som kunne gøre dem mere interessante og skille sig ud fra mængden.

Eksempler på mails vi har fået:

  • ”Hej, vil I sponsorere produkter til os?” – intet link ingenting.
  • ”Hej jeg har købt 5000 subscribers på Youtube, vil i sende mig produkter?” – ellers tak.
  • ”Jeg har en Facebook side, vil i sende mig nogle produkter?” – intet link, ingenting.
  • …og jeg kunne blive ved

Ja jeg forstår det virkelig ikke, jeg mener selv at vi er meget gode til at fortælle hvilke informationer vi godt kunne tænke os, hvis vi skulle sponsorere dem produkter, vi har endda lavet en side, hvor vi skriver om netop dette (http://www.coolstuff.dk/page/Bloggere)

Men hvorfor bliver vi ved med at modtage så dårlige requst fra folk!? Jeg bliver sindsyg! 🙂

Så kære blogger, når du skal have noget, så skal du være lidt mere kreativ end bare at skrive, giv mig produkter NU – det får du ingenting ud af andet end et standard svar 😉

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Skriv et svar