Sådan bruger vi GoLearn i Dinero

Hvis du ikke allerede har hørt om GoLearn, så er det platform hvor der er online kurser indenfor Online marketing, men nu også Microsoft Office, hvor en masse eksperter fra Danmark indenfor hver deres felt underviser dig i enten online markedsføring eller Microsoft office.

Indlæringskurven er ekstrem høj og kan bruges af alle niveauer, selv jeg har fået udbytte af GoLearn og må indrømme at det er alle pengene værd!

Hvordan bruger vi GoLearn i Dinero

Det er faktisk ekstrem simpelt. Vi bruger GoLearn til at opkvalificere vores eksisterende folk, både folk der sidder med det til hverdag, men også folk der ikke sidder med det til hverdag. Det gør vi for at give dem en forståelse af hvad vi laver ikke fordi de skal bruge det direkte.

GoLearn er perfekt til praktikanter

Vi har også mange praktikanter i Dinero og der bruger vi det i ekstrem høj grad da det sparer os ansatte tid, meget tid. Det gør vi ved at sætte praktikanterne til at se et webinar om det de nu skal arbejde med og de har en grund forståelse for hvad de laver. Jeg plejer at sammenligne det med at tage et kørekort, når ud har taget kørekortet, så betyder det jo ikke at du er verdensmester, men det tager tid og typisk også en læremester, men at du forstår hvordan bilen kører.

Eksempel på hvordan vi bruger GoLearn i hverdagen

Vi havde på et tidspunkt en praktikant i Dinero. Praktikanten var ret grøn indenfor online markedsføring, så da han startede satte vi ham til at se følgende kurser

Ugen efter da han gennemgået alle de udvalgte kurserne, så faldt han i snak med en udvikler om canonical tag og hvordan de skulle anvendes!? Det havde han ALDRIG kunne uden GoLearn!

Opret en bruger allerede i dag hos GoLearn!

Jeg ville ønske at GoLearn eksisterede, da jeg startede med at arbejde med Online Markedsføring, så havde jeg sparet meget tid og ekstremt mange penge!

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Lars

    Det må undersøges! Mange tak for tippet!

Skriv et svar