Rykker kontoret til Spanien

Efter mine forældre har købt sommerhus i Marbella, Spanien, har jeg efterhånden gjort det til en “tradition” at jeg rykker mit kontor derned i forbindelse med sommerferien – det har jeg gjort de seneste 2 år og jeg gør det igen i år!

Jeg tager til Spanien i hele August måned, hvor det bliver en blanding af ferie og arbejde. Sommerhuset ligger lidt oppe i bjergene, hvor der er helt stille, ingen larm fra biler, ingen larm fra skrigende børn eller lign. – det eneste der “larmer” er cikaderne, hvilket absolut ikke genere mig.

Marokko i horisonten 😉

At have muligheden for at arbejde lige meget hvor i verdenen man befinder sig, må jeg indrømme at jeg er super taknemlig for – har flere venner og bekendte, som simpelthen ikke kan forstå hvordan det kan lade sig gøre, da de har den opfattelse at man skal jo møde på sin arbejdsplads for at arbejde? Men jeg fortæller dem altid at alt jeg skal bruge er min MacBook og en stabil internetforbindelse, så kan jeg arbejde! Elsker det!

Men hvorfor ikke bare arbejde hjemme på kontoret?

Det spørgsmål kan man jo stille sig selv, hvorfor vælger jeg ikke bare at give den gas derhjemme på kontoret sammen med alle de andre. Jeg mener at det er sundt at komme ud, hvis man kun sidder på kontoret, så bliver man ensporet og har sværere ved at finde på nye kreative idéer og muligheder, jeg er sikker på at det er en god deal for både mig og CoolStuff!

Mit tip; kom lidt væk fra den almindelige hverdag og prøv noget nyt, så er jeg sikker på at du kommer tilbage med fornyet energi, mere kreativ og klar til at give den en skalle – det vil din arbejdsgiver og dine kollegaer med garanti sætte pris på!

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Skriv et svar