Optimer din konverteringsside og udnyt potentialet!

Udnytter du potentialet i din konverteringsside? Nej vel, det tænkte jeg nok.

Rigtig mange kender ikke til det potentiale og muligheder ens  konverteringsside har, ligemeget om det er en købs-konverteringsside på en webshop, en ”tak for din tilmeldning”-side på dit nyhedsbrev eller lign., så er der masser af potentiale som ikke bliver udnyttet ordenligt.

Et eksempel; Anders har lige bestilt de fedeste Nike Magista fodboldstøvler eller de Nike Free løbesko fra hans yndlings webshop, han ender nu på webshoppens konverteringsside, hvor han kan se hvad han har købt – succes? Ja helt sikkert, der er blevet gennemført et køb og konverteringsside er jo en succes factor for det fleste webshop. Men hvad så nu? Skal den glade kunde bare lukke siden og gå til Ekstra Bladets side? Nej vel? Vi skal ikke miste brugeren her, det skal udnyttes at han har haft en succesoplevelse.

Tippet

Mit tip er at man skal udnytte at brugerne har haft en succesoplevelse, derfor har jeg testet på flere webshops at indsætte ”page-like”-bokse, ”Follow”, ”+1”, ”productshare”-bokse, ”Subscribe” etc. på konverteringsside efter et køb. Tanken er at brugerne er mere tilbøjelige til at følge din virksomhed efter et køb. Jeg har optimeret kvitteringssiden på flere shops, blogs etc. og alle har været en succes, de har fået flere følgere, like, subscribers osv., så jeg vil stærkt anbefale dig at gøre det samme.

Optimer

Dette kan selvfølgelig også gøres, på en ”tak for din tilmeldningsside”, mulighederne er mange – det handler bare om at være kreativ.

 

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Video Henrik

    Super informativt indlæg.

    Har du erfaring med at indsætte en “tak for handlen” video hvor man også gør opmærksom på at kunden kan følge virksomheden?

Skriv et svar