Lime Rabatkode til El-Løbehjul

FÅ DIN GRATIS RABATKODE FOR OP TIL 6 GRATIS OPLÅSNINGER HER

Vil du prøve de fede el-løbehjul fra Lime fuldstændig gratis? Med min rabatkode får du op til hele 6 gratis oplåsninger, så du kan hoppe på et el-løbehjul og suse nemt og sikkert gennem København.

Med Limes e-løbehjul slipper du for at skulle bekymre dig, om at hoppe på en cykel og svede i det varme forårsvejr. Du er heller ikke afhængig af at skulle sidde i de københavnske bilkøer med bus eller bil.

Samtidig skal du ikke have det store op ad lommen for at bruge Lime, du betaler kun når du bruger det. På den måde slipper du for selv at skulle ud og investere i et elektrisk løbehjul.

KOM NEMT I GANG MED RABATKODEN HER:

https://lime.bike/referral/RAGYGSD

SÅDAN BRUGER DU KODEN:

  1. Download app’en og opret dig som bruger: For at kunne bruge koden skal du downloade app’en, enten til iPhone eller Android. Opret derefter bruger
  2. Åben Lime app’en og gå til Pung: Under menuen i øverste venstre hjørne trykker du ”pung” -> ”Vis” under kampagner -> ”Tilføj kampagne”.
  3. Indtast kampagnekode: Her indtaster eller indsætter du koden du netop har fået for at få op til 6 gratis oplåsninger: RAGYGSD

HVEM ER LIME?

Lime er amerikansk og ejet af Google, og er til stedet i flere europæiske storbyer som f.eks. Berling og Paris.

De var oprindeligt de første til at lancere de elektriske løbehjul i Danmark sidste år, men måtte trække sig igen pga. politisk modarbejdelse af løbehjulene. Men nu er de stærkt tilbage og klar til at gøre din hverdag lettere med bedre og hurtigere transport. Slut med at vente på forsinkede busser, toge og metro! Du kan bare hoppe på et Lime løbehjul og nyde at komme nemt og hurtigt frem, samtidig er du med til at gøre det bedre for miljøet. What’s not to like? ☺

HVORDAN BRUGER JEG LØBEHJULENE FRA LIME?

Det er hamrende nemt at bruge Limes løbehjul!

  1. Først finder du et løbehjul tæt på dig – kig på app’en og se hvilken der er nærmest
  2. Så scanner du QR-koden på løbehjulsstyret
  3. Lås løbehjulet op
  4. Du er nu klar til at bruge løbehjulet – HUSK nu at bruge rabatkoden inden du går i gang, så du får op til 5 GRATIS OPLÅSNINGER.

HVOR MÅ JEG BRUGE LØBEHJULENE?

Du må ligesom med cykel køre inde til siden på vejene og på cykelstierne. Du skal huske at overholde de almindelig gældende færdselsregler. Vær opmærksom på at du ikke må køre på fortovet.

Få også en Tier rabatkode og en VOI rabatkode

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing Guy – CMO @ Dinero Regnskab ApS - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Leave a Reply

Close Menu