Kommuniker værdi!

Tilstrækkelig og relevant information om dit produkt eller den serviceydelse du tilbyder, er noget mange glemmer eller undervurderer. Husk at kunderne er blevet meget mere krævende, end de var tidligere.

Et eksempel; du sælger et par hovedtelefoner og beskriver dem således:

  • Sorte høretelefoner med meget god lyd og dyb bas
  • Vægt: 120 gram med batteri
  • Farve: Hvid og sort
  • 10 års garanti

Pris 3.000 DKK

Ærlig talt, vil du betale 3.000 DKK ud fra beskrivelsen?

Nej, det vil du med garanti ikke – det vil være tosset. Der er desværre rigtig mange sider, der gør præcist dette – de lister blot en masse punkter med features sammen med prisen.

Den bedste måde at sælge et produkt på, er ved at tilføje så meget brugbar information som overhovedet muligt. Beskrivelser, billeder, sammenligninger og videoer. Det er sandt at hovedparten ikke ville læse det hele, men de fleste læser noget, og nogle læser det hele.

Hvis en person læser hele beskrivelsen og stadig ikke er overbevist, så har DU et problem og en udfordring. Men hvis blot én person er overbevist efter at have læst 1/4 af dit indhold og køber på stedet, er det umagen værd. Der er flere undersøgelser der viser at 50% af potentielle salg går tabt pga. manglende informationer om produktet.

Hvor meget information skal jeg give kunden?

Du skal give kunden så meget information, så han eller hun kan overbevise sig selv om at købe. Det gør du ved at tilføje billeder, videoer og anmeldelser af alle dine produkter. De tekster, der fungerer bedste er neutrale og intelligente, og har fokus på kunden og hvilke fordele produktet giver kunden. Hvis du tager et kig på min gamle arbejdsplads – CoolStuff.dk – kan du hurtigt se, hvor meget fokus der er på lange beskrivelser om alle produkterne på en neutral måde, fede billeder, videoer osv., der virkelig giver dig lyst til at købe.

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Jesper

    Rigtig fint indlæg.

Skriv et svar