Købe followers på Instagram

Ja det er søndag og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle lave, så jeg tænkte at jeg ville prøve at købe nogle followers på Instagram, bare for sjov… Jeg gik derfor på jagt på Fiverr og fandt en gut, der tilbød mig 14k followers og 1k likes på et billede, uden at tænke alt for meget endte jeg med at købe dem for 5$.6a010535893544970c017d3ef41caa970c-800wi

Nu har jeg fået alle mine 14k followers og 1k likes, men ved I hvad jeg har fortrudt! Sidder og slår mig selv i hovedet og tænker, hvorfor gjorde jeg det!? Hvorfor oprettede jeg ikke bare en fakeprofil!?

Hvilken type er mine followers? Det er bots, det er profiler der har 5 billeder, følger rigtige man, og har selv meget få followers. Ved I hvad jeg kan ikke bruge dem til noget som helst.

Men jeg er en person der elsker at teste ting af, men noglegange, så laver man noget som man fortryder og det skete idag. Men lad nu være med at køb followers på Instagram, Facebook, Twitter etc., jeg har hverfald fortrudt at jeg har købt followers på Instragram.

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Casper

    Hey
    Fandt denne danske side instagainer.dk og der er followersne ret tæt på ægte profiler synes jeg. Men jeg tror altså stadig de er fake, ligner bare mere ægte.

Skriv et svar