Sådan får vi over 500 nye tilmeldinger til vores nyhedsbrev hver dag!

Note: Twami har skiftet navn til Sleeknote!

Jeg har et lille hurtigt tip til jer, som går tænker på hvordan de får flere tilmeldinger til deres nyhedsbrev uden at betale kassen for det.

Der findes rigtig mange muligheder, såsom at købe dem via 3. parts konkurrencer og lign. – Men her for nyligt fik jeg øjnene op for Mogens Møller‘s nye system han kalder for Sleeknote. Det Sleeknote gør er at den indsætter en lille boks i hjørnet af dit website, hvor man kan tilmelde sig til vores nyhedsbrev og samtidig deltage i en konkurrence om et gavekort.

Det fede ved Sleeknote er at det ikke er sådan en irriterende popup, som irriterer og forstyrrer, den holder sig i hjørne og hvis man er interesseret, så kan man klikke på den. Hos CoolStuff.dk (Ja vi sælger gadgets) gik vi fra 2-3 nye tilmeldinger til over 500 nye tilmeldinger, hver dag! Ja du kan selv regne ud hvor mange % det er 😉 …

Her er lidt eksempler på hvordan det ser ud på websitet:Twami nyhedsbrev

Twami Stor

Men gør de det ikke bare for gavekortet?

Jo det skulle man tro, dog  har jeg haft tid til at lege lidt med dem og open raten er højere end vores eksisterende (egne og købte) og de konvertere ligeså godt som vores egne! Noget andet som jeg syns er helt vild er at KUN 0,50% har valgt at unsubscribe igen efter de 2 første nyhedsbreve! Dette er meget lavere end når man køber leads ude i byen.

En af grundende til at open raten er så høj er helt klart fordi de tilmeldinger vi nu får via Sleeknote er folk som allerede kender til brandet CoolStuff.dk.

Personligt kan jeg kun anbefale Mogens og hans nye Sleeknote system, hvis du gerne vil have kvalitets leads, så dit nyhedsbrev kan sparke r*v! Thumbs up herfra Mogens! Lige pt. er det kun i Beta, men jeg er sikker på at han snart åbner op for dødelige 😉

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 10 kommentarer

 1. Halfdan Timm

  Hold da op, 500 om dagen. Vil du ud med, hvor stor en procentdel det er, af jeres besøgende, eller er det en hemmelighed? 😉

  1. Patrick T. Rasmussen

   Mjaaa det er nogle tal jeg helst ikke vil dele her, men smid en mail eller tilføj mig på skype, så deler jeg gerne 😉

 2. Troels Kjems

  Der er ingen tvivl om, at den slags pop-ups er ekstremt effektive. Mine egne erfaringer (ikke med Twami, men med tilsvarende WordPress pop-ups) er mindst 10 gange så mange sign-ups på denne måde ift. en traditionel “kedelig” sign-up-boks ude til højre. Og da bounce-raten samtidig har været omtrent uændret, så er det svært at finde argumenter for IKKE at bruge denne lidt mere aggressive sign-up form.

 3. Andreas Lolk

  Jeg må sige, at Mogens har gjort et rigtig godt stykke arbejde på featuren. Det ser rigtig godt ud og jeg var selv ganske imponeret første gang jeg falder over den på hans egen hjemmeside.

  Jeg glæder mig til, at det bliver launchet. Jeg sætter hellere end gerne hurtigt en test op på WhiteSharkMedia.com og andre hjemmesider jeg administrerer.

  Godt arbejde, Mogens!

 4. Nikolaj Lorentzen

  Det var da godt nok en helt vild effekt. Det skal der helt klart kigges på når dørene åbnes.
  Tillykke til både Mogens og CoolStuff.dk med det enormt flotte resultat og tak for deling af info.

 5. Rasmus Andersen

  500 tilmeldinger pr. dag. Hold da helt op det er mange.
  Tak for dette super god fif. Det skal jeg helt sikkert have lavet på min hjemmeside. 🙂

 6. Anders Vajhøj

  Jeg har set på lidt forskellige nyhedbreve plugin. Men må sige Twani ser enormt spændende ud tak for tippet 🙂

 7. Christian Sodemann

  Super imponerende resultat! Har i eventuelt målt om det har haft nogen indflydelse på konverteringsrate eller evt. lavet brugerundersøgelser så i ved hvad jeres besøgende synes om det? Personligt er jeg virkelig træt af hjemmesider der bliver plastret til med popups med nyhedsbreve, livechat, feedback knapper, viabill og hvad der ellers kan være rundt i kanterne.. det forstyrre og irritere mere end det gavner hos mig. Men resultatet kan man jo ikke komme udenom – det er super flot!

  1. Patrick T. Rasmussen

   Hej Christian,

   Det havde ingen påvirkning af konverteringsraten, da vi testede – det var nemlig også det jeg frygtede dengang.

Skriv et svar