Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!

Jeg har fået en udfordring og et jobtilbud, som jeg simpelthen ikke kunne takke nej til også selvom jeg kun har arbejdet hos CoolStuff i lidt over ét år, så skifter jeg job d. 1. november og vender snuden hjem mod Danmark.

, Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!

Unisport hedder virksomheden, der er nordens nok største webshop indenfor fodboldstøvler, løbesko etc. etc., her kommer jeg til at sidde som ”Head of Online Marketing”, hvor jeg skal hjælpe Unisport ud i Europa, samt optimere, udvikle på den eksisterende forretning, plus en masse andre spændende ting.

Den udfordring kunne jeg simpelthen ikke sige nej til, Unisport har et nok et af de flotteste brands, når det kommer til at e-commerce og jeg glæder mig til at kommer i gang med at arbejde sammen med holdet.

Jeg har altid sagt at mit arbejde er min hobby, online marketing, men jeg har flere hobbyer og én af dem er fodbold!, så prøv at tænk at kunne arbejde med sine 2 hobbyer på samme tid? Det er jo fantastisk! Det jeg kommer tilføre Unisport er en solid pose erfaring og knowhow til hvordan tingene skal gøre – Jeg har i flere år testet mig frem til forskellige konklusioner og er sikker på at det nok skal blive en succes!

Min sidste arbejdsdag hos CoolStuff.dk bliver i dag, d. 31 oktober, og jeg starter hos Unisport d. 1 november.

(og jeg kommer til at savne at optimere på ord som bacon og andre skøre ord 🙂 )

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing Guy – CMO @ Dinero Regnskab ApS - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 9 kommentarer

 1. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!
  Allan Vincentz

  Stort held og lykke med den nye udfordring. Er sikker på, at både du og Unisport bliver glade for den beslutning 🙂

 2. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!
  Heine Larsen

  Spændende Patrick! God vind fremover med Unisport.

 3. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!
  Sasa Kovacevic

  Hold kæft hvor er jeg misundelig. Fodbold og marketing er fandme en nice kombination 🙂 Stort tillykke her fra. Må man spørge hvor du geografisk har arbejdet fra indtil nu?

  1. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!

   Hej Sasa, Det er nemlig lige det det er 🙂 Indtil idag har jeg siddet i Malmö i Sverige hos CoolStuff, men kommer til at sidde i København nu hos Unisport 🙂

 4. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!
  Jacob Leander

  Stort tillykke med jobbet – altid fedt at kunne kombinere sin hobby med arbejdet. Så bliver det altså bare meget sjovere 🙂

 5. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!
  Brian Brandt

  Tillykke med det nye job. Det er jo som at skifte fra Real Madrid til Barcelona. Du kan ikke tabe 🙂
  Et stort win for Unisport..

  Tak fordi du kiggede forbi i dag ..

  1. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!

   Mange tak, Brian – jeg kan ikke brokke mig !

   Men selv tak da, webinars er altid spændene at have kørende på sin 3. skærm 🙂

 6. , Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til!
  Sara

  Det kan jeg godt forstå du ikke kunne sige nej til…
  Meget forsinket tillykke fra mig..
  God vind i sejlende til dig

Skriv et svar