Det første indlæg

Når man opretter en ny WordPress blog, så står der altid “Just another WordPress site” i title tagget og en endnu blogger er født, bliver man ofte spurgt “Hvorfor?” og “Hvad skal vi bruge endnu en blog til?”

Normalt blogger jeg på SPAMfighters blog, om software, malware, virus, spyware osv. – og skal jeg være ærlig, så har jeg savnet et sted, hvor jeg 100% selv kan bestemme om jeg har lyst til at lave en anmeldelse af et eller andet produkt eller skyde med skarpt efter en virksomhed. Så langt om længe har jeg fået taget mig samme til at oprette en privat blog på dansk.

På bloggen vil jeg måske berøre emner så som om dagligdagens udfordringer, sociale medier, tips og tricks, toturials, anmeldelser, biler og hvad der eller falder mig ind!

Normalt blogger jeg på engelsk på SPAMfighters blog, hvor jeg også er ansat.

Men venner, kollegaer, bekendte og hvem der ellers kigger forbi; der er kun én til at sige og det er: Velkommen til 🙂

 

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Skriv et svar