At rejse er at leve

At rejse er at leve, sagde en klog mand en gang. Jeg elsker at rejse og i 2015 har jeg bestemt mig for at skal været året, hvor jeg skal rejse lidt mere end jeg plejer og har derfor givet mig selv den udfordring at jeg skal ud af Danmark mindst én gang om måneden i hele 2015. Alle tricks er gælder også at kører over broen til Sverige og tilbage igen eller en forretningsrejse – den eneste rigtige regel er at jeg skal krydse grænsen.

Men hvorfor nu det? Jamen det er faktisk lidt inspireret af den gode Nikolaj Astrup, som har givet sig selv en lidt voldsommere udfordring end jeg tør springe ud i lige pt. nemlig 100 ting som han skal nå i sit liv, det kan I kan læse om hans projekt her: http://nikolajastrup.dk/blog/projekt-100-ting-jeg-vil-na-i-mit-liv/

For min egen skyld og til de nysgerrige har jeg lavet en lille oversigt over hvor jeg har været henne og hvor jeg har planlagt at skulle hen –  jeg vil også kommentere kort om hvad jeg har fået ud af turen.

Oversigt

Januar – Marokko med Workaway

Super oplevelse at tage sit arbejde med til et andet land, fik sindsygt meget ud af turen og en masse gode kontakter, som kan bruges både nu og i fremtiden, det er med garanti noget jeg gør igen. Elsker at møde nye mennesker med samme interesse for online verdenen.

Februar – Berlin med drengene

En super impulsiv tur, hvor vi endte med at fylde min bil op med 4 personer og køre til Berlin. Det er klart noget som skal gentages, næste gang vælger jeg dog at flyve.

Marts – Dublin – Google event i Dublin (Export)

Turen til Dublin var en stor succes, som altid – det vigtigste for mig når jeg er på de her ture, er klart netværket. På denne tur var der virksomheder, såsom Saxo, Nicehair, Saxo bank og andre. – Virkelig fede virksomheder og alle virksomhederne kan lære af hinanden. Eventet handlede om Export, hvilket er super relevant for Unisport, da vi har planer om at udvide til endnu flere lande.

April – Dubai med kæresten

Dubai var noget der skulle opleves, derfor bestilte min kæreste og jeg et par billetter til Dubai, hvor vi skulle være i 8dage. Jeg kom dog i kontakt med én der bor i Dubai og han fortalte at vi skulle tage et par dage i Dubai også køre til Abu Dhabi, da hotel priserne er 1/3 i forhold til Dubai. Rigtig nok, vi fandt super luksus hoteller til næsten ingen penge. Vi endte derfor med at have 3 dage i Dubai og derefter tog vi på solferie i Abu Dhabi.

Jeg kan kun anbefale at tage til Abu Dhabi. Dubai by er fed og flot, hvis du virkelig har tegnedrengen iorden. 🙂

Maj – Barcelona med Refuga (Workaway har lige skiftet navn til Refuga)

I Januar måned var jeg i Marokko med over 20 andre iværksættere, turen var super fed, jeg fik så mange nye kontakter og turen var tjent hjem ret hurtigt med de tips jeg fik. Derfor besluttede jeg mig også for at tage med til Barcelona.

Endnu engang en kæmpe succes! Hvis du ikke har været på Refuga ture før, så gør det!

Juni – Sommerhus i Marbella med kæresten og venner

Juli – Sommerhus i Marbella med kæresten og venner

August – Sommerhus i Marbella med kæresten og venner

Jeg får aldrig nok af Spanien og specielt ikke syd Spanien, derfor valgte jeg at bruge 3 af mine rejser på ture til sommerhuset i Spanien. Det tager ikke meget længere end 3timer til Malaga lufthavn, hvor vi altid lejer en bil (læs; det er møg billigt). Spanien er altid en succes i mine øjne!

September

 

Oktober

 

November

 

December – Sommerhus i Marbella sammen med familien

 

Listen vil blive opdateret løbende i 2015, når rejserne bliver bestilt/besluttet/afsluttet.

Har du også en personlig udfordring i år?

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Simon P

  September, til Kina med Simon P og på markeder og source grej til at sælge på nettet på et kommende e-commerce projekt?

 2. Anders Vajhøj

  Super fed ide. 🙂

  Ville også selv gerne have udført sån en udfordring, men der er bare ikke lige penge til det på nuværende tidspunkt.

  Men held og lykke med udfordringen. 🙂

  1. Patrick T. Rasmussen

   Der bliver også brugt en stor del af opsparingen på det – indtil videre kører det rigtig godt 🙂

Skriv et svar