Bedste alternativ til kalender i iOS7

Er du én af mange, der har opgraderet din iPhone til iOS7 og har opdaget at Apple har ødelagt kalender funktionen? Èn af de funktioner jeg brugte rigtig meget var ”hurtig visning” af hvad jeg skulle den specifikke dag, den findes simpelthen ikke mere i iOS7 til min og manges store frustration.

Jeg bestemte mig derfor at finde et alternativ til Apples egen kalender og jeg har nu efterhånden prøvet mange forskellige og det har ikke været en succes, men pludselig, så faldt jeg over ”Cal by Any.do” som opfyldte alle mine ”høje” krav til hurtig visning, sync med Facebook, iCloud, Gmail etc. etc.

cal_iphone_5_screens

Så her kommer min anbefaling, hader du også den nye kalender i iOS7, så prøv ”Cal by Any.do” det er en gratis app, så du skal ikke have pengene op af lommen og den fungere rigtig lækkert! Det fedeste ved Cal by Any.do er at den ikke har 1005 ekstra funktioner, den virker bare!

 [Opdatering] Apple har hørt min bøn og rent faktisk fikset kalenderen i iOS 7.1, derfor er dette indlæg slet slet ikke aktuelt mere!

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Skriv et svar