5 awesome Facebook cover photos

Som i nok ved, så har Facebook overført alle til deres nye timeline, både personlige profiler og virksomhedsprofiler. Hver gang Facebook lanceret et nyt tiltag er der folk der bliver bange og begynder at brokke sig. Personligt syns jeg at det er super med nye tiltag, istedet for at se problemer i tingene ser jeg muligheder, det tror jeg der er mange der kan lære rigtig meget af.

Men jeg tænkte at jeg ville præsentere dig for 5 fede/anderledes coverphotos, som du kan bruge som inspiration til din Timeline.

Anti Cityville, Farmville, Petville

Er du også træt af at modtage irriterende invitationer til forskellige “-ville” apps? Så overveje dette CoverPhoto”

Den kreative

Man kan også vælge at smelte profilbilledet og coverphoto sammen, det har Ekkapon Techawongthaworn gjort – syns faktisk det et blevet super AWESOME!

Den kreative webdesigner

Jessica Barnard har haft mange forskellige cover photos og har været super kreativ, og når hun har en todo der hedder “Be awesome”, så fortjener hun at komme på den her liste

Jessica Barnard

Keep it simple

Jeg er stor fan af folk der kan holde deres layout, så simpelt som muligt, Kay Int Veen har gjort det rigtig godt! Her har du også muligheden for at vise flere billeder af én selv.

SPAMfighters Cover photo

Jeg syns faktisk vores Cover photo er blevet super (Se SPAMfighters Facebook side), vi har listet vores klient software på en “sjov” flot og simpel måde måde – så den røg også på listen

SPAMfighter cover photo

 

Overhold nu reglerne!

Der er desværre mange der ikke overholder Facebooks Vilkår for Sider, så jeg vil lige linke til dem her: https://www.facebook.com/page_guidelines.php – så nu er der INGEN undskyldning, der hedder “Det vidste jeg ikke at man måtte osv. osv. osv.

Størrelser

Men hvilke størrelser skal de coverphoto og profilbilledet nu have?

Coverbilleder: 851x315px

Profilbilled: 180x180px

 

Har du et awesome coverphoto, så del det gerne i kommentarfeltet herunder

Patrick T. Rasmussen

Digital Marketing - Digital Strategy, SEO, Social Media, Analytics, Blogging, Newsletters, Conversion Optimization and much more.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar